Περιγραφή Ερευνητικής Εργασίας – Ομάδες Εικονικής Επιχείρησης

Περιγραφή Ερευνητικής Εργασίας – Ομάδες Εικονικής Επιχείρησης
22 Φεβρουαρίου 2020 No Comments Χωρίς κατηγορία palaioapostolos

Στα πλαίσια της φετινής χρονιάς στο μάθημα του Project αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την έρευνα διαφόρων περιοχών του δήμου Λαγκαδά.Για την επίτευξη αυτής της έρευνας χωριστήκαμε σε μικρές ομάδες με επικεφαλείς τρία άτομα τα οποία ήταν υπεύθυνα για την επίβλεψη όλων των ομάδων.Η κάθε ομάδα ανέλαβε από έναν ρόλο,ώστε να βρούν πληροφορίες για το θέμα που τους ανατέθηκε. Αρχικά η πρώτη και πιο βασική ομάδα ήταν το διοικητικό συμβούλιο.Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι προσωπικού οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να κάνουν ό,τι αλλαγές θεωρούσαν απαραίτητες για την καλύτερη λειτουργία των ομάδων.Ακολουθούν οι χειριστές του e-shop οι οποίοι ανέλαβαν την λειτουργία του ,ενώ μετά οι φωτογράφοι που τους ανατέθηκε η φωτογράφιση των περιοχών ακόμα και του σχολείου.Μία ακόμα ομάδα ήταν οι καταγραφείς υλικού οι οποίοι είχαν ως αρμοδιότητα να καταγράψουν πληροφορίες για τα μέρη που αφορούσαν το Project. Επιπλέον υπήρχε η ομάδα δημιουργίας ιστοσελίδων στους οποίους ανατέθηκε η δημοσίευση των άρθρων. Αργότερα,ακολουθούν αυτοί που ανέλαβαν την δημιουργία και πλαστικοποίηση των QR CODE. Τέλος,για την ολοκλήρωση αυτού του Project χρειάστηκε μία ομάδα για την προώθηση αυτής της εφαρμογής στην κοινωνία του σχολείου και του έξω κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα η εικονική επιχείρηση (ερευυνητική εργασία του τμήματος) δημιουργήθηκε από τις παρακάτω ομάδες. Το Δοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλείς : τον Άγγελο Στεφανίδη, τη Βάγια Τσερτσενέ και τη Γεωργία Τσάτσαλη , οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την επίβλεψη όλων των ομάδων. Η κάθε επί μέρους ομάδα ανέλαβε από έναν ρόλο,ώστε να βρούν πληροφορίες για το θέμα που τους ανατέθηκε. Αρχικά η πρώτη και πιο βασική ομάδα ήταν το διοικητικό συμβούλιο.Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι προσωπικού δηλαδή η Μάρθα Σγουρίδου και η Ευτυχία Μπελογιάννη είχαν την δυνατότητα να κάνουν ό,τι αλλαγές θεωρούσαν απαραίτητες για την καλύτερη λειτουργία των ομάδων.Ακολουθούν οι χειριστές του e-shop ο Χατζηαντωνίου Παναγιώτης η Τσομπάνογλου Ιωάννα και η Στάικου Δήμητρα οι οποίοι ανέλαβαν την λειτουργία του ,ενώ μετά οι φωτογράφοι Τζωρτζή Σοφία και η Παντζιαρέλα Ελένα που τους ανατέθηκε η φωτογράφιση των περιοχών ακόμα και του σχολείου.Μία ακόμα ομάδα ήταν οι καταγραφείς υλικού δηλαδή η Παλαμά Μάγδα ,η Στάφα Ζωή ο Ουγκουράσου Γκάμπριελ, ο Σαλματάς Παναγιώτης και η Χατζηλάσκαρη Αθανασία οι οποίοι είχαν ως αρμοδιότητα να καταγράψουν πληροφορίες για τα μέρη που αφορούσαν το Project. Επιπλέον υπήρχε η ομάδα δημιουργίας ιστοσελίδων με τους Αιδινίδης Χριστόφορος,Παλαιοχωρινός Απόστολος και Σινγκ Μανμέκ στους οποίους ανατέθηκε η δημοσίευση των άρθρων. Αργότερα,ακολουθούν αυτοί που ανέλαβαν την δημιουργία και πλαστικοποίηση των QR CODE οι οποίοι είναι οι ίδιοι με αυτούς της δημιουργίας ιστοσελίδας. Τέλος,για την ολοκλήρωση αυτού του Project χρειάστηκε μία ομάδα για την προώθηση αυτής της εφαρμογής στην κοινωνία του σχολείου και του έξω κόσμου.Η ομάδα αυτή ήταν η Χατζηλασκαράκη Μαριλένα,η Παντζιαρέλα Ελένα , η Στάικου Δήμητρα και η Τζωρτζή Σοφία Μελίνα.

As part of this year’s Project lesson, we decided to conduct research in various areas of the municipality of Lagada. To accomplish this research we were divided into small teams led by three people who were responsible for overseeing all teams. from a role to find information on the subject assigned to them. Initially, the first and most basic team was the board of directors. Then the staff who were able to make any changes they considered necessary for the better functioning of the teams. Following are the e-shop operators who took over. , and then the photographers assigned them to photograph the areas even of the school. Another group was the material recorders who were responsible for recording information on the project-related sites. In addition there was the web design team that was tasked with publishing the articles. Later, those who undertook the creation and lamination of QR CODE follow. Finally, to complete this Project, a team was needed to promote this application in the school and outside world.

About The Author

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *